home

Lediga jobb: Örnsköldsvik

Socionomer och lärare (Särskilt SO-lärare till grundskolan)

Vill du vara med och göra skillnad? Vi söker dig som är genuint intresserad av människor. Relationer och engagemang är viktigt för oss! Du behöver inte ha särskild utbildning i neuropsykiatri men ett genuint intresse av att arbeta med människor.

På vårt HVB-hem kommer du som socionom att vara en del i ett arbetslag och dina arbetsuppgifter är varierande. Du är mentor för några klienter där du har huvudansvaret för att tillgodose en god omsorg och med en tydlig struktur arbeta för att klienten är delaktig i sin behandling. I dina arbetsuppgifter ingår även daglig dokumentation och b.la. att upprätta genomförandeplaner och beteendeanalyser. Även praktisk uppgifterna som t.ex. matlagning och städning utgör en del av ditt arbete. Vi söker dig som är lyhörd och flexibel och som vill utveckla dina kunskaper inom KBT, motiverande samtal och neuropsykiatri.

På våra skolor kommer du som lärare att ansvara för undervisningen i mindre grupper. Att tydliggöra och individanpassa utbildningen är din främsta uppgift, du får också tid med eleverna och på så vis möjlighet att skapa en god arbetsmiljö där eleverna i hög utsträckning lyckas! Vi söker dig som har förmåga att lyfta fram det positiva hos eleven och som vill utveckla dina kunskaper inom KBT, motiverande samtal och neuropsykiatri.

Impius bedriver verksamhet för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. I Örnsköldsvik driver Impius Bäckagårdsskolan som är grundskola, Bäckagårdens HVB-hem. Impius driver också Hampnäs gymnasium med samhällsvetenskaps-, teknik-, estet-, restaurang&livsmedels-, hotell&turism- samt VVS&fastighetsprogram med internatboende som ligger i anslutning till skolan.

Sista ansökningsdag: 2017-11-10.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Välkommen att maila din ansökan till:

Socionomer: christine.signal@impius.se
Grundskollärare: eric.mattsson@impius.se
Gymnasielärare: jonas.naslund@impius.se

top