home

Lediga jobb: Örnsköldsvik

Matematiklärare med behörighet för gymnasiet eller för grundskolans senare år

Hampnäs gymnasium växer och söker en Matematiklärare med behörighet för gymnasiet eller för grundskolans senare år.

Vill du vara med och göra skillnad? Vi söker dig som är genuint intresserad av människor. Relationer och engagemang är viktigt för oss! Du behöver inte ha särskild utbildning för detta men ett genuint intresse av att arbeta med människor.

På Hampnäs gymnasium kommer du som lärare att ansvara för undervisningen i mindre grupper. Att tydliggöra och individanpassa utbildningen är din främsta uppgift, på Hampnäs gymnasium får du också tid med eleverna och på så vis möjlighet att skapa en god arbetsmiljö där eleverna i hög utsträckning lyckas! Vi söker dig som har förmåga att lyfta fram det positiva hos eleven och som vill utveckla dina kunskaper inom KBT, motiverande samtal och neuropsykiatri.

Impius bedriver verksamhet för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. I Örnsköldsvik driver Impius gymnasium med samhällsvetenskaps-, teknik-, estet-, restaurang&livsmedels-, hotell&turism- samt VVS&fastighetsprogram med internatboende som ligger i anslutning till skolan samt HVB-hem och grundskola som ligger några kilometer bort.

Tjänsten är tillsvidare med en provanställning på 6 månader.

Tjänstestorlek: 100 %.

Tillträde: Augusti 2017.

Sista ansökningsdag: 2017-05- 24.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Välkommen att maila din ansökan till:

Jonas Näslund, Rektor
jonas.naslund@impius.se

Lediga jobb: Helsingborg

Två gymnasielärare i svenska resp. matematik till Impius Gymnasium

En gymnasielärare med kompetens att undervisa i svenska och en gymnasielärare med kompetens att undervisa i matematik

Vill du vara med och göra skillnad? Vi söker behöriga lärare som är mer intresserad av människor än av de ämnen som de undervisar i. Relationer och engagemang är viktigt för oss! Du behöver inte ha särskild utbildning för detta men ett genuint intresse av att arbeta med människor.

På Impius gymnasium kommer du som lärare att ansvara för undervisningen i små klasser om 6-10 elever. Att tydliggöra och individanpassa utbildningen är din främsta uppgift, på impius gymnasium får du också tid med eleverna och på så vis möjlighet att skapa en god arbetsmiljö där eleverna i hög utsträckning lyckas! Vi söker dig som har förmåga att lyfta fram det positiva hos eleven och som vill utveckla dina kunskaper inom KBT, motiverande samtal och neuropsykiatri.

Impius bedriver verksamhet för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Impius driver korttidsverksamhet, gymnasium med samhällsvetenskaps, naturvetenskaps, restaurang- samt VVS- och fastighetsprogram med internatboende som ligger i Helsingborg samt HVB-hem och grundskola som ligger i Mörarp. Impius Bäckagården/Hampnäs bedriver grundskola 4-9, gymnasium, internatboende, hotell- och konferens samt HVB-hem i Övik.

Tjänsterna är tills vidare. Tjänstestorlek: 100 %.

Tillträde: Augusti 2017.

Sista ansökningsdag 2017-04- 24.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Ansökan ska innehålla CV och löneanspråk och skickas till

Lisa Hammarlund Borglund, Rektor
0709 - 58 47 10
lisa.hammarlund@impius.se

top